Fargo & Penny Dreadful, de sèries de primavera

Fargo

Quan vaig llegir que convertien Fargo en sèrie, no em vaig entusiasmar gaire. Vistos ja cinc capítols (dels 10 que tindrà), proclamo la meva equivocació. Tenim un protagonista aturadet cagadubtes que porta sensacionalment el Martin Freeman (el Bilbo) i un acompanyant fenomenal que és el Billy Bob Thornton, que fa un personatge d’aquells que sembla dansar al seu aire (com el McConaughey de True Detective), fent el què li rota i entusiasmant els espectadors. Menció especial pel seu punt cabronet i el seu serrell llegendari. No se li queden enrere una bona selecció de secundaris, a mi em tenen el cor robat el duo del barbes i el mut. Moltes ganes d’acabar temporada (diria que és tancat, no n’hi haurà més). Quan l’acabi, el pas següent serà recuperar el film dels Coen, que fa molts i molts anys que no veig.

L’altra novetat destacable (que jo hagi catat) de la temporada és Penny Dreadful. D’aquesta no em puc posar tan categòric com amb Fargo, ja que només n’he pogut veure un capítol i és massa per treure’n conclusions, però all-stars de terror, aires victorians i Eva Green (guapaaaa), apunta a molt bon combo. El primer era molt entretingut, a veure com evoluciona la cosa!

En sèries de primavera a tenir en compte, tenim els retorns de comèdia amb Louie i Derek. M’he posat amb la primera, la segona ja la reenganxaré. També m’he reenganxat a Game of Thrones. Els pesats dels llibres que disfruten tenint el coneixement i fent dents ja m’han dit que hi haurà alguns capítols espectaculars; a mi em continua entretenint molt: em perdo amb alguns personatges i cases, que no recordo d’on han sortit, però bé, suportable. I molt fan de l’historia de Theon Greyjoy.

Com a sèries que ara han entrat al final de temporada, notable l’ascensió de menys a més d’Agents of S.H.I.E.L.D. (disfrutant molt amb la recta final) i especialment amb Hannibal, que té una segona temporada acollonant. Menció especial pels guionistes alhora d’imaginar morts i escenes on posar-los d’autèntic terror. I amb molta i ben treballada gastronomia, com sempre.

You may also like...

1 Response

 1. David ha dit:

  Fargo molt gran. Aquí os deixo la meva opinió:

  http://seriesanatomy.blogspot.com.es/2014/06/fargo-reloaded.html

  I Penny Dreadful Té coses interessants, però també té aspectes que no m’han acabat de convèncer. Aquí us deixo la meva opinió per si teniu curiositat 😉

  http://seriesanatomy.blogspot.com.es/2014/07/la-nueva-familia-monster-de-showtime.html

  Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *