John from Cincinnati

John from Cincinnati

Li tenia ganes a aquesta sèrie. Del creador de Deadwood, David Milch, arribava a un moment que han acabat les sèries que seguia (Perdidos, Prison Break, Heroes…) i amb un tema poc habitual, el surf. El trailer on sortia un dels protagonistes, el Mitch Yost, levitant, ajudava a augmentar les expectatives. Però un cop es va començar a emetre, i abans de començar a veure-la, les crítiques no eren gaire bones. Bé, mirant una web com Metacritic, es veuen moltes crítiques dures amb la sèrie i algunes que la consideren excel·lent.

I a mi, vistos 3 capítols (els emesos als Estats Units) John from Cincinnati m’està encantant. Probablement és un tema personal, perquè em tiren molt les sortides estranyes, surreals, a la Twin Peaks que van apareixent. Un tio que levita, resurreccions, un John que és un tio raro que aparentment només repeteix frases dels altres, personatges estrambòtics com el nou amo del motel o el que porta un ocell a la butxaca. Els protagonistes, els Mitch, una família de surfers llegendaris peculiar. El pare, el Mitch, gran surfer retirat, el fill, el Butchie, un dels grans cracks de l’esport que va caure al món de les drogues, i el net, una gran promesa. Ai, i Luke Perry, el tupé de Sensación de vivir, en un paper secundari.
Per qui li piqui la curiositat, al fòrum de vagos.es tenen un tema obert sobre la sèrie, amb descarregues directes dels capítols amb els subtítols en castellà.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *