Los Soprano: Comença la Sexta

Demà comença les emissions regulars La Sexta. A la seva pàgina ja es pot consultar la programació on destaca Padre de Familia dissabtes i diumenges a les 15:00. Però m’agradaria destacar una sèrie, Los Soprano, que s’emetra cada dimecres a les 22:30 (sembla que la primera setmana, com a mínim, tenen marcat un “especial Soprano” de mitja hora, el dimarts i dimecres a les 21:00.

Tony SopranoLos Soprano s’emetrà per primer cop en obert (s’havia emés ja al Canal +) i m’agradaria aprofitar per recomanar-la amb tota passió a qui encara no l’hagi vist. És una sèrie sobre una familia mafiosa, els Soprano. On veiem tant la vessant més criminal i d’acció com el to més melodramàtic de les històries personals de la familia i els altres protagonistes de la sèrie. El prota absolut és el Tony Soprano, un tio dur, de caràcter canviant però que es troba amb problemes d’ansietat que fa que hagi d’anar al psicoleg d’amagat. La psicologa és un altre personatge bàsic de la sèrie. Com a curiositat, l’interpreta la Lorraine Bracco, que era la nòvia del protagonistes de la millor pel·li amb el Padrino sobre la mafia: Un dels nostres. Precisament veient aquesta pel·li es poden anar veient molts actors que després acabaran actuant a la sèrie.

El què podria ser una gràcia més o menys afortunada i reduïda (com les pel·lícules aquelles del De Niro i el Billy Cristal) pren més volada gràcies a les magnífiques histories i els grandíssims personatges que habiten al llarg de les 6 temporades que porta la sèrie (el meu ídol és el Furio :-P). Això fa que la sèrie aguanti sense cap problema tant temps i tantes histories. De fet jo ara estic devorant la cinquena temporada que vaig comprar en DVD no fa gaire… On surt com a nou actor Steve Buscemi.

You may also like...

4 Responses

 1. pedro ha dit:

  No crec que triomfi gaire, el públic potencial ja va vaure la sèrie al plus o s’ha comprat al dvd.
  Si bé després de l’èxit esclatant de House tot és possible.

 2. subpop ha dit:

  Oooh, i fan Surface! T’enrecordes que te la vaig recomenar?

 3. Roger ha dit:

  Si que ho recordo… Quan la fan? No ho sé veure

 4. subpop ha dit:

  M’ha semblat veure-ho el dimarts junts abans o despres del reportage dels Soprano, no se si ho fan més dies..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *