Louis CK, humor sense tabús

“Realment saps l’enganxat que estàs a masturbar-te si et fixes en el què vas tardar a fer-te la primera palla des que va passar tot el de l’11-S… Jo, que recordi, va ser entre que va caure la primera i la segona torre… No, no podíem deixar que guanyessin aquells àrabs!”. Així com per casualitat vaig descobrir aquest còmic nord-americà que es diu Louis CK. Primer vaig anar a parar a dos monòlegs d’una horeta, especials que havia fet per la cadena HBO. Shameless i Chewed up (d’aquest segon podreu trobar subtítols en castellà, si l’anglès a pèl costa). Em va semblar espectacular, un humor incorrecte, on hi ha lloc tant per parlar de els gays y el menjar polles com per parlar de la seva filla de 4 anys i dir que és una pesada de collons. No es talla la veritat, i és una mica d’aire fresc que es prengui aquesta llibertat. Acostumats a que per qualsevol humor que no sigui gaire blanc ja salten associacions a rajar, s’està convertint en menys habitual l’humor més punki de gent com ell o els de South Park.

La cosa ve a consistir en riure’s molt d’ell mateix (especialment dels quilos de més), fer múltiples i continuades referències al sexe, i també al seu paper de pare, la seva filla i el difícil que és educar-la. Aquesta temàtica dels monòlegs es trasllada també a la sèrie que va fer (i van cancelar, després d’una temporada), Lucky Louie. Una comèdia de situació absolutament recomanable, que ve en 12 dosis de 20 minuts (no és gaire complicada de trobar, subtítols en castellà inclosos). Temps d’episodi ideal per marxar a dormir amb un somriure. El Louis CK és l’estrella del show, però aquí també comparteix escenari amb un bon conjunt de secundaris, curiosos, estranys, bons complements, dels que destaca la seva dona, que interpreta l’actriu que feia de Marcy a Californication (i continua mostrant aquella veu de carajillo).

En definitiva, curtet, potent i recomanat. El vaig descobrir per un youtube (que no forma part dels monòlegs o la sèrie que comentava) on deixa bastant maca l’Esglèsia Catòlica (i a més subtitulat al castellà):

You may also like...

3 Responses

 1. Molt bo aquest home!
  Com més el miro més em fa pensar amb el més gran (?) George Carlin.

 2. Roger Compte ha dit:

  George Carlin? Alguna cosa recomenable d’ell?

 3. Marc ha dit:

  També m’ha recordat George Carlin. Em poso a descarregar Lucky Louie ara mateix.
  De Carlin en pots trobar molts monòlegs dels que va fer per HBO directament a youtube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *