Prison Break

Prison break
Em costa poc, però m’he tornat a enganxar a una altra sèrie via Internet. Es diu Prison Break i amb uns quants capítols vist he de dir que enganxa i de bona manera. Va d’un noi aparentment normal que atraca un banc perquè el detinguin i el portin a una presó en concret. Allà hi ha pres el seu germà, acusat d’un crim que no ha comés, on hi ha involucrada gent del govern. Aquest noi, abans de l’atracament, ha planejat al detall la fugida d’aquesta presó d’alta seguretat amb el seu germà, i ho porta en una xuleta: un megatatuatge a tot el seu cos.

És interessant anar seguint la historia de la fugida, de com va preparant els petits engranatges necessaris per aconseguir fugir (amb algunes coses molt McGyver) i com va teixint aliances a dins de la presó per aconseguir les coses que necessita. Paral·lelament hi ha altres histories, principalment la investigació fora de la presó, plena d’entrebancs, del què realment va passar amb l’assessinat pel que van detenir el germà del protagonista. Té molt bon ritme, et va deixant cada capítol amb ganes de veure el següent i hi van sortint uns quants personatges secundaris ben interessants… L’aventatge és que ja ha acabat la temporada està pel final i no he d’esperar una setmana, o a vegades més, com amb els nous de Perdidos.

La Fox va fer aquesta sèrie perquè acabés en una sola temporada (no és difícil imaginar el final :-P), però vist l’èxit de la sèrie ja ha donat llum verda a una segona temporada, amb els protagonistes fora de la presó, cosa que té tota la pinta de ser menys interessant.

You may also like...

2 Responses

  1. anònim ha dit:

    Hmmm, com que ja ha acabat la temporada? No m’espantis!
    Que jo sàpiga ara mateix van pel capítol 20 (4 pendents).

    D’altra banda, la serie està prou bé, però em penso que l’espatllaran amb la segona temporada.

  2. Toni ha dit:

    He vist els primers capítols i realment enganxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *