Què volem? Buscate la vida. Quan ho volem? Ja

Chris PetersonÉs la meva sèrie de comèdia preferida. El VHS que tenia amb episodis està cascadissim i les versions digitals P2P en castellà (gran doblatge!) que circulen per la xarxa tenen una qualitat pèssima. Necessito la reemissió de Buscate la vida. Quina sèrie era aquella? Tractava del Chris Peterson (interpretat pel Chris Elliott), un tio que amb 30 anys repartia diaris i vivia a casa els pares, que per cert es passaven el dia a la cuina en pijama. Suposo que el carinyo televisiu i l’estupidesa del personatge van molt lligats, perquè el carisma del Homer dels Simpsons està fundat en lo burro que és i el Chris seria el seu gran equivalent en una sèrie d’imatge real. Humor absurd i molt bo. Bé, un resumet ràpid. Recomano també lectura de l’article de la gran web viruete.com.

A què ve aquest acte reivindicatiu? Llegeixo al Blog de series de Cuatro: posem Queer as folk (sèrie enfocada a audiència gay) perquè molts la demanaveu. Si alguna cadena pot reemetre aquesta sèrie és Cuatro. Per tant si algú passa per aquí i estima tant la sèrie com jo… perquè no envieu un mail demanant-la a cuatrosfera@cuatro.com? Que entenc que Cuatrosfera és on hauria d’acabar seguint la línia de la cadena. A més anuncien una entrevista digital dimarts que ve amb els capos que trien sèries: també se’ls hi pot enviar preguntes en aquesta linia.

A continuació, un fragment d’un moment mític de la sèrie, de l’episodi Vomitón y yo.

You may also like...

3 Responses

 1. marc ha dit:

  Enviat e-mail suplicant.

 2. Chungalin ha dit:

  Tens raó que el doblatge d’Albert Mieza va ser molt encertat. Se li hauria de fer un homenatge per aquest treball tan insubstituible.

  Pel que sembla aquesta sèrie només es va emetre a USA i a Espanya, ja que sinó com s’explicaria que al P2P només es troben els episodis en castellà i (molt menys) en anglès? Som uns pocs afortunats els qui vam poder gaudir d’aquesta sèrie.

  Jo també m’adhereixo a la petició a Cuatro enviant un email, però soc pessimista pel que fa als possibles resultats. Chris Peterson és un incomprès.

 3. Chungalin ha dit:

  Només afegir que el email més adeqüat per fer la petició a Cuatro és el mateix que dius tu però canviant “cuatrosfera” per “series”. No la poso tal qual pel tema spam, crec que queda prou clar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *