Rome, al Cuatro

Feia un temps que se’n parlava i veig que s’ha confirmat. El 13 de desembre a les 22:00 (bon horari!) començarà la sèrie Rome al Cuatro. Una sèrie de la que havia parlat i que continuo recomenant totalment. És una superproducció (es nota que s’hi han posat peles) sobre l’imperi Romà època Juli Cèsar. No fa gaires setmanes van sortir algunes noticies sobre la rebuda polèmica a Anglaterra (és coproducció de la BBC) per l’alt contingut de violència i sexe.

Per cert, no em puc estar de repetir-ho: què bona és Lost. Gran el final de l’episodi 209.

You may also like...

5 Responses

 1. Ester ha dit:

  I per culpa teva, jo tambe m’he viciat a Lost. La llastima es que aqui anem una mica mes retrassats… Que passa amb el numero maleit??? Necessito saber-ho!!!
  Ah, i Rome no ha tingut gaire exit per aqui. Es bastant bodrio, del palo soap-opera pero en vegada de texans porten tuniques. Aixo si, esta clar que s’han gastat mooooolts calers en fer-la.

 2. nikto ha dit:

  Oh! Me acabas de hacer feliz, aunque personalmente esperaré a los tvrips, que cuando me pongo con una serie me da una rabia tremenda tener que ver uno o dos por semana!
  saludos,

 3. pedro ha dit:

  Només val la pena friends, a veure quan tornen a fer Frasier, que ara fan pel plus.

 4. ignasi ha dit:

  Admeto que la febre pels torrent de sèries em ve de poc i actualment estic ficat amb ‘Commander In Chief’, però seguint la teva recomanació vaig baixar-me Rome i m’ha agradat un munt.

 5. KiM ha dit:

  Looooooooooooost !!! Estem enganxats !!! Quin final del 9 !!! Necessito un flashback del Mr. Eko !!! Per cert, fa un any ja parlaves de Carnivale !!! Jo l’he començat fa poc, i m’encanta !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *