Rome: Seriae Magnificus

Rome

Rome, l’última sèrie a la que m’he aficionat. Feta per la cadena HBO (garantia de qualitat -Los Soprano, Carnivale…-) ficcionalitza el moment històric de l’ascens del Cèsar al poder. Comencem amb Pompeio governant i César on-tour amb l’exèrcit reduïnt els gals i sotmetent el cap gal Vercingetorix a la vergonya. A nivell visual és realment impactant, perquè simplement no esperés tan treball -decoració, vestuari..- per una sèrie i tanta qualitat visual (això fins no fa gaire només estava reservat al cinema). La careta i la música són com una continuació de Carnivale, cosa que és fantàstica senyal. Música místico-inquietant.

Si el món romà ja té força de per si, els personatges que ens van introduïnt -que no són precisament pocs-, enganxen. Des del Cesar al jove Caius Octavius o el soldat rebel Titus Pullo. Si hi ha algú interessat a fer-li un cop d’ull l’he descarregat via TVTorrents i he trobat subtítols en castellà a subdivx. (Les dos pàgines demanen un registre gratuït).

Parlant de sèries que ens arriben via torrent directes dels Estats Units, avui ha començat la nova temporada de South Park, amb conya sobre el Katrina inclosa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *