Sèries. Temporada tardor’09

Estic organitzant-me les sèries a veure els propers mesos, que això de freds i pluges sempre convida més a fer el vago per casa. Fa pocs dies vaig començar a provar My TV shows, un servei web per tenir apuntat les sèries que segueixes, marcar els episodis que has vist i que t’avisi quan n’hi ha de nous (això molt útil amb sèries que no segueixes a lo yonki -digueli Lost). Però un parell de dies després l’Hernan Casciari (l’escriptor-blogger argentí que parla de sèries a El País) va posar en marxa un servei molt similar a Espoiler.tv. Et registres, marques les sèries que segueixes i al capítol en que estàs… vaja com l’altre. Però la presentació d’aquest em resulta molt més clara, així que de moment guanya la partida (tot i que encara té bastantes coses a millorar). La presentació és més neta i combina la teva graella setmanal amb tot el què s’emet en televisió, que pot servir per descobrir alguna cosa que no tenies apuntada. També té enllaços (cerques a Google) per descarregar-se els capítols i els subtítols de les sèries que segueixes. El blog seu està dins d’El Pais, però no sé fins a quin punt Espoiler.tv pertany a Prisa. Si fos així, punt per ells. Com a empresa que té varis canals que emeten sèries, tenir una base de dades amb dades reals de què mira la gent, en quin moment ho deixa de veure, quines sèries interessen més, quines menys… pot fer el seu servei.

El què tinc jo apuntat a la llista de cara als propers mesos:
Battlestar Galactica: m’està encantant, un compte pendent que tenia. Esperant a començar la quarta, d’aquí un temps per això, que no la vull cremar tan ràpid.
The Office: posant-me al dia de la versió americana, a mitjans de la cinquena em tenen, amb la sisena ja produïnt episodis.
Californication: em vaig empassar i disfrutar la segona en pocs dies i aquí em tenen, esperant a començar la tercera (ja en corren un parell)
The Big bang theory: una altra per riure. Tot i que el primer de la tercera temporada ha estat bastant fluixet.
The Cleveland Show: spin-off the padre de familia. Humor del que m’agrada. (actualitzo: vist el primer, gran decepció, mooolt fluix)
Family Guy: Llegeixis punt anterior.
South Park: irregular, però sempre hi ha algun capítol que val molt la pena. I molt transgressora i políticament incorrecta, que sempre és d’agraïr.
Flash forward: novetat. De cop un dia tota la humanitat es desmaia i veu el seu futur, 6 mesos en endavant. El pilot és com a mínim prometedor. A veure com ho encarrilen, per això, que els següents capítols seran els que faran decidir si val la pena o no.
The Corner: això són només 6 capítols. Sèrie antiga, drogues i Baltimore: si, dels de The Wire. Garantia.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *