Six degrees, Kidnapped i altres sèries per omplir el temps lliure

He estat revisant primers capítols de sèries americanes que tenia baixats i aprofito per deixar una valoració per a qui li pugui interessar.

Six Degrees: es ven com “dels productors de ‘Perdidos'” perquè hi està ficat el JJ Abrams, el creador de Lost. Es basa en aquella teoria de que tota la gent del món està relacionada entre si per només 6 persones de separació. Entre altres coses això va donar joc per la broma online dels ‘Six degrees of Kevin Bacon‘, on et relacionava el Kevin Bacon amb qualsevol actor en pocs passos. Chiquito de la Calzada inclós, que ho vaig provar. Bé, la sèrie va d’un seguit d’histories que passen a Nova York a diferents persones i que, com anem comprovant, es van entreteixint les unes amb les altres. Com a mínim al primer capítol tot estava molt ben traçat i m’ha semblat ben interessant (cal dir que m’han tirat sempre aquest tipus de histories corals que es van interelacionant com per casualitat).

Kidnapped: Un tio important i amb peles. Un fill rebel. Segresten el fill, clàssica trucada que com avisin l’FBI, el pelen, i entra en escena un tio (Jeremy Sisto, el del mig), megaexpert en resoldre segrestos pel seu cantó. El segrestador pel què es dedueix al primer capítol és un tio amb recursos i que no es deixarà enganxar fàcilment. El primer capítol m’ha convençut. Si continua amb nivell semblant l’aniré continuant.

Studio 60 on Sunset Strip: Aquesta no és que m’hagi convençut especialment, però potser perquè el tema en si (els interiors d’un show televisiu d’èxit als Estats Units, amb totes les manipulacions que els polítics conservadors li intenten fer) no em motivava massa. Però es veu molt ben facturada (és dels de aquella de “Al ala oeste de la casa blanca”) i imagino que serà una de les que guanyarà Emmys. Diàlegs intel·ligents, atacs polítics als republicans… un winner 🙂
Sense oblidar Heroes, que ja va començar (el primer capítol era lleugerament diferent al pilot que havia vist). Una espècie de X-Men així en plan seriosot, que pot ser un dels hits de la temporada… o desinflar-se. A veure com continua el segon capítol.

I no oblido de seguir Prison Break (quin final el del 2X06!) que està mantenint molt bé el nivell de la primera temporada, i esperant els (valgui la redundància) esperats retorns d’aquesta setmana. Lost, que a veure com solucionen tot el què van deixar penjat al final de la segona temporada. I South Park, que tornen a la guerra enfotent-se dels fans de l videojoc World of Warcraft.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *