The Lost Room

imprimeix
Una bona proposta pels amants de les sèries curtetes. No és nova: de fet la tenia amagada en un disc dur des de feia anys. La van fer el 2006. I això dona dret a dir que és Fringe abans de Fringe. O que és Expedient X després d’Expedient X. Una manera de dir per on van els trets: fenomens estranys i inexplicables, que desafine les lleis del que coneixem i tenim assimilat. Aquí el protagonista és un dels dos fills d’A dos metros bajo tierra (el que no va acabar fent Dexter), que intenta resoldre el misteri d’una habitació que sembla que no existeix però si i que s’ha empassat d’una vegada, i sense rot posterior, a la seva filla. Lligada amb aquesta habitació hi ha un seguit d’objectes de propietats sorprenents.

Com deia, és curteta: són només 3 episodis. Això si, d’hora i mitja cada un. Una historia complexa, de camins que es creuen, salten, es perden i tornen al punt de partida, una bona estona pels que disfrutem de les coses inexplicables que després només sap entendre el doctor Walter a Fringe. En general, repeteixo si, tot té un aire bastant JJ Abrams tant en Fringe com en certs aspectes de Lost i els seus móns a diferents nivells.

You may also like...

4 Responses

 1. jordi says:

  La vaig veure fa molt de temps, precisament perquè el protagonista era el Nate de Six Feet Under i em va encantar.
  Vaig pensar que potser després de la minisèrie decidien fer una sèrie com a tal, potser amb diferents protagonistes però la mateixa base (que pot donar molt de si), però ara que m’has fet veure que ha passat el temps i… veig que ni ho han fet ni ho faran. Llàstima!

 2. Roger says:

  Llàstima però ja m’agraden les histories d’aquest tipus que no s’allarguin, si no t’acabes fent un lio d’histories i subhistories a lu Lost

 3. Joan Victor says:

  He seguit la teva recomanacio i m´he baixat la serie! son 6 capitols a seriesyonkis.

  Nomes m´ha donat temps a veure el 1er i molt xulu! la cosa promet! aprofitarem la tarda de diumenge per veure´n mes!

  Merci!

  un salut!

 4. Roger says:

  6 capítols? Suposo que seràn els 3 dividits…

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *