Una de viatges: “An idiot abroad”

Comentant per twitter com estava xalant amb Derek, la Maida va comentar que feia bona pinta i que hi sortia el Karl d’An idiot abroad. El comentari em va refrescar que tenia una altra sèrie del Ricky Gervais pendent, a part d’Extras. En aquesta, Ricky Gervais i Steve Merchant (les dos ments darrere Office, Life’s too short, Derek…) hi surten simplement en el paper de productors executius que encarreguen reportatges de viatges a un tal Karl Pilkington. L’idiota del títol de la sèrie.

An idiot abroad

Portar l’humor com a base d’una sèrie de viatges funciona fenomenalment bé. A la primera temporada, la que he vist de moment, al Karl l’envien a veure les 7 meravelles del món i pel camí li preparen una ruta amb visites i activitats per putejar-lo una mica i fer el què no li agrada, sigui sortir de festa, dormir en un hostel amb gent que ronca, menjar coses desagradables, caminar massa, perdre’s per la jungla… i dels reptes que li llencen surten les reflexions d’aquest crack. Que ens venen com l’idiota, però que no ho és. Simplement mira el turisme i els viatges des d’una altra òptica, desmitificada i molt sana. I divertidíssima.

Al primer capítol l’envien a la Xina, a veure la Gran Muralla. A l’autobús que li porta coneix una particularitat dels xinos: les seves costums “diferents” sobre escupir i fer sorolls desagradables. I finalment arriba a una construcció de pedra gegant que a sobre és remodelada de no fa tant, plena de turistes i que no l’impressiona pas gaire. Per això li feia falta sortir del comfort de la seva llar anglesa? Està molt bé que ell es qüestiona d’entrada qualsevol cosa que altres turistes ja donarien per feta. I perquè coi ha de ser millor anar fins just el Machu Pichu si aquí, caminant molt menys, ja tinc una vista fenomenal?

Imperdible!

You may also like...

1 Response

  1. Maida ha dit:

    Merci per la menció. Jo la vaig descobrir per casualitat, però hi ha moments absolutament grandiosos.
    Per cert, la 3a temporada se suposa que té d’acompanyant al Warwick Davis de Life’s too short

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *