Wilfred i la ganga de sèries d’estiu

En plena desolació pel final de Game of Thrones (la sèrie que més he disfrutat en temps!) i amb un parell de sèries més que m’han satisfet abastament els últims mesos (The Chicago Code i The Killing), canvia la programació de sèries i repasso el què fan per conformar-me la graella televisiva als mesos de calor.

Wilfred: La gran novetat, de moment. Una comèdia de 25 minuts: format estiuenc ideal. Emés el primer episodi, m’ha deixat un somriure de principi al final. Un Eljah Wood sobreactuat i en el llindar de la son i la realitat es troba que al gos de la veïna el veu com una persona disfressada de gos. I hi parla. El ca té el seu accent anglès, el seu hàbit per la bona marihuana i una filosofia vital ben interessant. Tinc curiositat per saber com progressarà, però té molt bona pinta!

Falling skies: Tenia la idea que seria la sèrie de gran pressupost que em substituira a Game of Thrones però vist el primer (doble capítol), m’ha quedat clar. Descartada: una d’alienigenes invasors amb una historia, uns cliches i uns personatges que no m’interessen. De pel·li americana xunga.

Louie: Sóc molt fan d’aquest còmic nord-americà, el Louis CK (ja n’havia parlat aquí) i aquesta sèrie on porta el seu humor sense tabús a una historia familiar, barrejada amb la seva comèdia d’stand-up, segur que torna a valer la pena en la segona temporada, que acaba de començar.

Luther: Una de la BBC de policia amb carisma que investiga assessins en sèries (l’interpreta l’Idris Elba, un dels grans de The Wire). Arriba la segona temporada, que vaig llegir que només seran 4 capítols, però que segur que valen la pena, a poc que segueixin el bon nivell de la primera temporada. Vist el primer, tenim nou assassí intrigant.

Futurama: un retorn que segueixo una mica per inèrcia,perquè han baixat el nivell de les temporades originals, tot i que sempre hi ha bons moments, especialment amb el Bender. Ja hi ha un primer episodi per veure que no és per tirar coets.

True Blood: aquí tinc el dubte de si seguir veientla o no. Al final de l’anterior, vaig quedar tan decepcionat que em vaig jurar que l’abandonava. Però vampirs, Alan Ball i HBO tiren més que dos carretes i no descarto tornar a caure sota el seu influx. Comença avui als Estats Units la quarta temporada.

Breaking Bad: historia d’un profe de química que per pagar el seu tractament pel càncer es dedica a fabricar drogues. La número 1 en la llista de ganes de veurela! Nova temporada que comença el 17 de juliol, una sèrie que ha mantingut un nivell altíssim en tota la seva emissió. Al principi tenia els meus dubtes que es pogués estirar tantes temporades, però sembla que se’n surten molt bé.

Me’n deixo alguna?

You may also like...

3 Responses

 1. Rubèn ha dit:

  Completament d’acord amb Falling Skies. La falta de pressupost s’ha de compensar amb un bon guió, una bona història i això sembla un descarte de V (la vuitantera).

  True Blood l’he abandonat com he abandonat Fringe. Prou!

  Començo aquesta setmana Breaking Bad.

 2. Quim ha dit:

  Ok amb Breaking bad però la del gos no té ni puta gràcia. I el prota fot dels nervis de lo mal actor que arriba a ser.

 3. Roger Compte ha dit:

  Elijah Wood sobreactuat, si. Però així com a gracieta estiuenca em va entrar molt bé, a lo orxata 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *