Lisboa & Londres: doneu-me idees

imprimeix
El divendres me’n vaig de ruta low-cost europea, a Lisboa i Londres. Si qualsevol que passi per aquí té alguna recomanació (lloc on menjar, lloc on sortir de marxa, botiga a visitar, lloc que no surt a les guies…), agraïre qualsevol ajuda als comentaris.

You may also like...

7 Responses

 1. sunxez says:

  De Lisboa no et perdis la zona ‘nova’ d’oficines i edificis que es van fer a la vora del Tajo, inclòs el ‘Pavelló Atlàntic’. És una zona d’arquitectura i parcs mol maca i poc explotada.
  També és interessant però que suposo que ja surt a les guies, és el monument als descobridors, una mena de Colom en pedra, i una gran plaça amb una gran Rosa dels Vents al terra, bones vistes.

  De Londres…segur que surt a les guies, però jo el proper cop que hi vagi em deixaré caure pel club Fabric. http://www.fabriclondon.com/
  De visitar, intenta acostar-te a Canary Wharf, cap a les 4-5 de la tarda, veuràs l’hora de plegar de tots els oficinistes i com van a fer la pinta. Molt típic.

  Bon viatge!!

 2. Roger says:

  Gracies 🙂 Això del Fabric ho tinc present, si és el que em penso (un que tenia els subwoofers al terra) ja hi vaig estar, però fa molts anys…

 3. laura says:

  De Londres, si no tens allotjament, jo vaig estar en un hotel molt xulo. Les habitacions són molt petitones, però molt maques, molt rollo ikea i tal… es diu “Hotel Boulevard” i està al barri de Paddington.
  Passa-t’ho molt bé!

 4. Xavi says:

  Osties, que vius bé…

  PD: que vagi bé el viatget!!

 5. Judith says:

  Si pots, visita Sintra, està a tres o quatre parades de tren des de Lisboa. no et perdis la Quinta de Regaleira, és un lloc friqui de nasos, però molt maco.

  Nosaltres anem a Sicília, repassarem els teus posts però si tens alguna recomanació extra, te l’agrairem 😉

 6. Roger says:

  Hoola, escrivint des de Londres. Sintra molt xulo… pero ens vam perdre quinta, snif, snif… Recomanacio extra… aixi a bote pronto no en tinc *mes que el que ja vaig posar al blog… Si, que com a cinefils, tornar a incidir en visiteta a Savoca jeje

 7. Oriol says:

  del viatge a lisboa recomanable el Cristo Rei, a l’altre costat de riu, un poblet que es diu Cascais, molt aprop i costaner, i de una mica mes cap al nord, Fatima, amb el santuari i Nazaré, també pescador i amb les dones amb la tipica vestimenta

  salutacions i

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *