Lisboa & Londres: doneu-me idees

El divendres me’n vaig de ruta low-cost europea, a Lisboa i Londres. Si qualsevol que passi per aquí té alguna recomanació (lloc on menjar, lloc on sortir de marxa, botiga a visitar, lloc que no surt a les guies…), agraïre qualsevol ajuda als comentaris.

You may also like...

7 Responses

 1. sunxez ha dit:

  De Lisboa no et perdis la zona ‘nova’ d’oficines i edificis que es van fer a la vora del Tajo, inclòs el ‘Pavelló Atlàntic’. És una zona d’arquitectura i parcs mol maca i poc explotada.
  També és interessant però que suposo que ja surt a les guies, és el monument als descobridors, una mena de Colom en pedra, i una gran plaça amb una gran Rosa dels Vents al terra, bones vistes.

  De Londres…segur que surt a les guies, però jo el proper cop que hi vagi em deixaré caure pel club Fabric. http://www.fabriclondon.com/
  De visitar, intenta acostar-te a Canary Wharf, cap a les 4-5 de la tarda, veuràs l’hora de plegar de tots els oficinistes i com van a fer la pinta. Molt típic.

  Bon viatge!!

 2. Roger ha dit:

  Gracies 🙂 Això del Fabric ho tinc present, si és el que em penso (un que tenia els subwoofers al terra) ja hi vaig estar, però fa molts anys…

 3. laura ha dit:

  De Londres, si no tens allotjament, jo vaig estar en un hotel molt xulo. Les habitacions són molt petitones, però molt maques, molt rollo ikea i tal… es diu “Hotel Boulevard” i està al barri de Paddington.
  Passa-t’ho molt bé!

 4. Xavi ha dit:

  Osties, que vius bé…

  PD: que vagi bé el viatget!!

 5. Judith ha dit:

  Si pots, visita Sintra, està a tres o quatre parades de tren des de Lisboa. no et perdis la Quinta de Regaleira, és un lloc friqui de nasos, però molt maco.

  Nosaltres anem a Sicília, repassarem els teus posts però si tens alguna recomanació extra, te l’agrairem 😉

 6. Roger ha dit:

  Hoola, escrivint des de Londres. Sintra molt xulo… pero ens vam perdre quinta, snif, snif… Recomanacio extra… aixi a bote pronto no en tinc *mes que el que ja vaig posar al blog… Si, que com a cinefils, tornar a incidir en visiteta a Savoca jeje

 7. Oriol ha dit:

  del viatge a lisboa recomanable el Cristo Rei, a l’altre costat de riu, un poblet que es diu Cascais, molt aprop i costaner, i de una mica mes cap al nord, Fatima, amb el santuari i Nazaré, també pescador i amb les dones amb la tipica vestimenta

  salutacions i

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *