Ai, els 80

Rick AstleySoc de la generació que es va començar a fer als 80. Els començaments encara m’agafen una mica fluix de memòria, però la dècada del mal gust estètic i els futbolistes amb bigoti continua sent un motiu de converses generacionals inesgotable. Queda menys d’una setmaneta per començar a disfrutar dels testimonios amb ídols dels 80 de Muchachada Nuí, la nova Hora Chanante (dia 19, a les 23.00). Obro parèntesi (on està la web del programa? Aquests de TVE que últimament presumeixen que s’estan posant 2.0…) tanco.

Per començar la inmersió cultural aquesta setmaneta i per fer cas al Marc, que em va passar la web, una recomanació de lectura. El fotolog Los malditos 80. Fotografies acompanyades de textos molt divertits i casposos sobre ítems populars com el Popeye o la sèrie El gran heroe americano. No oblido tampoc, molt en la mateixa línia, Viruete.com, font interminable de genials articles. Que també en va dedicar a un altre gelat de Frigo, el Dracula. Un altre referent de l’època era el Frigo Tiburón, una altra d’aquestes coses que poden entrar en qualsevol d’aquests monòlegs nostàlgics que intenten arrencar somriure als companys de generació.

Però vaja, em quedo amb els 90. Get a life i el grunge.

You may also like...

3 Responses

 1. albert ha dit:

  Parlant de gelats, fa dies q a la feina intento que algú recordi el Frigolin? Era el que actualment és el Cuore o Cornetto de Frigo? Ningú més que jo els recorda. Us sona?

 2. Doc Moriarty ha dit:

  Nope.

  Jo també sóc més dels 90 i de Get a Life…

 3. ella/lei ha dit:

  Doncs jo dels 80 (sobretot per edat) malgrat ser horteres a més no poder… però amb joies com Radio Futura i El último de la Fila pero posar només un exemple de caire musical.

  Dracula rules!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *