Tastant Gràcia

Tastant Gràcia i explicant-ho

Fa gairebé dues dècades que visc a Gràcia i el barri ha anat canviant. Entre crisis i turisme han obert i tancat locals i l’han anat reconfigurant. En el món on vivim, una de les accions poderoses que ens queden per fer és decidir on consumim. Gastar als llocs que ens agraden és un vot a favor perquè sobrevisquin.

Sempre he fet vida de barri, però al món del coronavirus confinat això s’ha multiplicat i a més s’ha ajuntat amb la crisi de molts negocis, afectats per les mesures per contenir la pandèmia.

He pensat que seria bona idea escriure de llocs que facin menjar a Gràcia. No només restaurants com ja havia anat fent, també bars i botigues, arreu on es pugui comprar menjar que valgui la pena. Parlaré de llocs i plats o productes que m’agradin a mi. No tenen per què ser els millors, però sí que penso que són bons i tinc ganes de parlar-ne i que altra gent també els tasti i ajudar una mica que els llocs que el fan continuïn vivint a Gràcia. 

M’he decidit a fer textos on parli d’algun plat que m’agrada i del lloc on el fan i específicament de la persona responsable de tot plegat. I limitar-me geogràficament a Gràcia. Espero fer-ho prou interessant!

Subscriu-te al butlletí!

Ho publicaré al blog, però també ho vull enviar en format newsletter, perquè pugui arribar a gent més enllà dels accessos que venen de xarxes socials (avui en dia només estic viu a Twitter) o del posicionament a Google.

Si et vols subscriure ho pots fer aquí sota. Em comprometo a no enviar-la massa sovint. Màxim un cop per setmana. A ser regular si que no em comprometo, que el temps lliure per dedicar a aquests textos, amb dos nens petits per casa, és el que és. (Butlletí deshabilitat)

Mapa de locals

Textos publicats