El bosque de los zorros

He agafat de lectura d’estiu aquest El bosque de los zorros (Anagrama) del finlandés Arto Paasilina. I m’ha anat perfecte (per matar estones ocioses). Una historia que va sobre un lladre de lingots d’or que ha d’amagar-se per evitar que els seus companys de cop el trobin i l’obligui na compartir el botí. Una lectura lleugera, fresca (va bé això de llegir sobre terres gelades amb la calor que fa) i amb uns personatges molt particulars (el lladre d’or, un coronel bevedor, una àvia que es resisteix a anar a la residència, un cadell de llop amants dels ossos de goma…). Una cosa que m’encanta (i que de fet és del què busco més en llibres, pel·lis…) és que està plena de tocs d’humor. També m’ha servit per coneixer algun autor escandinau, que no toco gaire el tema.

You may also like...

2 Responses

  1. heike ha dit:

    Tot llest per anar a tenerife?. Avui m’he enrecordat que la web tornaba a funcionar. Està xula, falta la foto pensativa…

  2. mcguffin ha dit:

    D’aquest home vaig llegir fa temps “El molinero aullador”, també molt distret i curiós, i pel que veig segueix amb el mateix estil encara que l’argument canviï.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *