Andrew Wood. If i would, could you?

Els Mother Love Bone

Dissabte faran 15 anys de la mort d’una de les icones més desconegudes de la generació grunge. Andrew Wood va morir d’una sobredosis d’heroina poc després de publicar el disc Apple amb el seu grup Mother Love Bone. Un disc molt bo, però que no és especialment grunge en el sentit de trist i depriment sinó que és més alegre, glammie, teatral… En aquest grup hi havia el Jeff Ament i l’Stone Gossard que un temps després trobarien un altre cantant, l’Eddie Vedder, i formarien els Pearl Jam.

Van fer un disc molt bo, però a nivell estilístic potser no semblarien massa influents en el moviment grunge que vindria després, però la figura d’Andrew Wood era molt respectada al mundillo. Tanta admiració li tenien que van sortir un parell d’homenatges post-mortem espectaculars. Un, la cançó Would dels Alice in Chains (una de les preferides de tots els fans) i l’altre, tot un disc, Temple of the dog fet per membres de Soundgarden i Pearl Jam, que entraria tranquil·lament al Top-5 de discos de l’era grunge.

Pel què sé, aquest any s’hauria de publicar un documental sobre aquest cantant titulat Malfunkshun: The Andrew Wood Story.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *