South Park Vs Disney

Ahir va començar la nova temporada de South Park, amb l’episodi The Ring, que com fan des de ja fa un temps, es pot disfrutar al moment a la seva web oficial, en streaming i en una qualitat molt bona. Com a mínim a la pantalla del meu portàtil es veu perfecte.

La sèrie ja fa temporades que té un nivell molt irregular. Normalment té episodis brillants i altres més per omplir, on salves uns quants gags. Els millors acostumen a coincidir amb començaments i finals de temporada. Els del començament tendeixen a ser els més bèsties/polèmics. Un truc que els deu anar ver per recordar a la gent que tornen a emetre nous episodis, un cop tot de mitjans de comunicació es fan ressò de la polèmica que hi hagin posat.

En el d’ahir, que entra al calaix dels bons, es posen amb Disney, a través dels Jonás Brothers, un dels grups que han sortit de la seva factoria i que triomfen entre el públic femení pre-adolescent. I no es queden curts lligant Disney amb la venta oculta de sexe televisiu a menors. Ara a veure si la Disney els hi casca una demanda, això surt als diaris i reben una mica de publicitat gratüita. L’episodi val la pena veure’l. Jo, a part dels motius publicitaris que tinguin a darrera, continuo encantat que siguin tan valents i no tinguin tabús a l’hora de fer la sèrie. Que d’humor políticament correcte ja n’hi ha massa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *