La ruta per Australia

Tot just arribat avui del meu viatget de tres mesos i mig per Australia i Nova Zelanda… he omplert uns quants blocs (de paper i boli) amb els que encara no sé que en faré. Per començar les rutes, a grosso modo, que he fet pels dos països.

Primer, la d’Australia:


Mostra un mapa més gran

No és molt molt exacte. Alguns recorreguts son linies rectes que van ser camins per la costa. Tot gairebe en autocar, excepte els trajectes Alice Springs-Cairns i Brisbane-Adelaide que van ser en avió i alguns en barco (Fraser Island, Kangaroo Island, Magnetic Island, Gran Barrera de corall).

You may also like...

8 Responses

 1. subpop ha dit:

  Benvingut! tinc un colega que se’n va uns mesos a NZ i li he passat el bloc perquè s’informi una mica

 2. Anna ha dit:

  tinc moltes ganes de llegir les teves explicacions. Ja hem estat a NZ i ens va encantar…el proper estiu anirem a Austràlia i tot just estem fent la ruta. Fins aviat!

 3. Roger ha dit:

  Doncs si hi ha alguna pregunta ja la podeu fer per aqui, que jo tardare bastant a digitalitzar el diari de ruta 🙂

 4. Marc ha dit:

  no vas fer cap crònica del viatge a Austràlia? Les teves idees sempre m’inspiren, ara t’havia mirat la de Polònia per fer a principis de novembre (sé que farà un freter) i al gener tocava Austràlia

 5. Roger Compte ha dit:

  Doncs tinc un diari detallat de la ruta, que al seu moment tenia ganes d’escriure’l per si era publicable… però al final em va poder la mandra!! Si tens alguna pregunta, digues per aquí i miraré si tinc memòria!!

 6. Marc ha dit:

  ok gràcies!
  de primer crec que em puliré un llibre ”En las antípodas” a veure si agaf idees. Llàstima de la mandra!

 7. Marc ha dit:

  tenia una pregunta, que tal la costa oest, la de perth. Val la pena si tenim 2 setmanes? He sentit a dir tant que sí com que no, tu que en trobes??

 8. Roger Compte ha dit:

  2 setmanes potser és una mica just (si voleu fer també costa oest). Jo vaig disfrutar moltíssim a la costa est, més que a l’oest, al ser menys turística i “verge” (parlo de fa 10 anys). El què passa és que al estar-hi gairebé 3 mesos vaig poder anar fent sense presses!

  Jo per dos setmanes potser no em liaria. Quan jo anava per la costa est, hi anava en autobusos Greyhound que tenien frequencia de pas força limitada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *