Into the wild (Hacia rutas salvajes)

Into the wild

La segona pel·li que m’agrada molt aquest any després de la dels Coen. Sweeney Todd tenia elements per ser la tercera però tant musical i tant cantar-ho tot em va poder. Into the wild, dirigida pel Sean Penn i basada en un llibre, explica la historia d’un noi, que després de graduar-se a la universitat es replanteja un canvi de vida. Deixar enrere tot, oblidar les necessitats materials i no parar de viatjar. Fins arribar a l’últim somni: viure, sol, envoltat de la natura, a Alaska. Tot i que el treball del Sean Penn no em sembli impecable, la historia i les actuacions (fantàstic el protagonista i molts dels secundaris) eleven la pel·lícula a un nivell d’aquelles que et fan pensar i t’emocionen. Per no parlar de l’aspecte visual, amb uns paisatges espectaculars.

Sumem-li també la magnífica banda sonora de l’Eddie Vedder (el cantant de Pearl Jam) que ja havia escoltat força abans de veure la pel·li i que amb les imatges i subtítols en castellà (això en la versió original subtítulada) encara guanya més.

You may also like...

1 Response

  1. marchelo ha dit:

    Bones,

    just ahir vaig penjar en el meu bloc de cine un debat sobre la peli i el personatge del Chris McCandless, estàs invitat a passar-t’hi.

    http://www.marcheloswei.blogspot.com

    salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *