Més cine asiàtic… a Sitges

El dimecres vaig a entrar a l’edifici de l’SGAE, iPod connectat als receptacles auditius, amb 10 GB d’MP3. Edifici luxós, però que dona el seu mal rotllo, com quan estàs a algun lloc que s’ha construit sobre un cementiri indi…

Allà hi presentaven la programació del Festival de Sitges d’aquest any (gairebé tancada del tot i que es podrà consultar pròximament a la web oficial). Mirant-m’ho per sobre ja veig desenes de pel·lis que no em puc perdre o sigui que acabaré com cada any amb sobredosi. Hi ha un resumet de lo més important a una noticia 3xl. A més del què hi comenten hi haurà per exemple una classe magistral del Guillermo del Toro o del creador de Sky Captain, l’espai Noves visions amb pel·lis del plan ‘fantàstic arty’ una retrospectiva sobre Europa imaginaria amb bona pinta, una altra miniretrospectiva sobre ciberrealitat… Les entrades crec que es posen a la venta el 22 de novembre… recomanaria pillar-les ràpid per sessions susceptibles d’esgotarse com inauguració, cloenda, Fantasma de la opera o la nova del Miyazaki.

La Star Wars Conference (que de per si ja no em cridava gaire) sembla cutre: de gent de les pel·lis només portaran el Darth Vader original (el que estava un 99% darrere la màscara) i el que feia de Boba Fett. George Lucas no vindrà, però enviarà un paper d’agraïment signat. Per ell, s’assegura, amb esforç de la seva pròpia mà.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *