iPhone

Deixa’m ser un altre grimo amb blog que parla de l’últim gadget d’Apple, l’iPhone, que han presentat avui. I és que m’agrada molt. Fa temps que vull trobar un aparell que em serveixi de telèfon, de reproductor MP3, d’ordinador bàsic (sincronitzar agenda i alguna funció més) i de camera de fer fotos. Per no portar masses coses a les butxaques. El nou gadget d’Apple (a la venta a finals d’any) ho té tot, i ben maco. També navega per Internet via wifi… i té una interficie controlada amb una pantalla tàctil que actives tocant amb els dits. Pel Nadal que ve, avanço ja que seria un bon regal a fer-me.
iphone.jpg

You may also like...

4 Responses

 1. sunxez ha dit:

  Jo també anuncio que seria un bon regal per fer-me! Aquest Jobs…realment l’ha encertada!! Tot i que d’aquí a finals d’any…li poden sortir molts competidors…

  No li trobes a faltar GPS i HSDPA ?

 2. Roger ha dit:

  Aixo per la versio 1.1 🙂

 3. mragonias ha dit:

  Si claro, 470 euros de regal, no te jode..
  Bueno, mes impresionant en imatges com funciona…simplement espectacular:
  http://www.youtube.com/watch?v=YgW7or1TuFk&eurl=

 4. rutxe ha dit:

  Per tots els que ens agraden aquests gadgets, i especialment els d’apple, fa caure la baba. Com a contra, els de applesfera han fet una llista amb punts negatius (o a millorar) segons ells.(http://www.applesfera.com/2007/01/11-mas-de-10-cosas-que-no-molan-del-iphone#more). Tot i que em sembla que si surt pel pròxim nadal, ja m’en poden anar regalant una com al Roger.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *