De la tele a la web i viceversa

M’està agradant la tendència de les sèries a enllaçar la ficció televisiva amb ficció a la web, paral·lela. Que aporta contingut diferent al que obtenim de la televisió i que dona un valor extra i una satisfacció extra als que van a buscar-lo a la web. En això, Perdidos ha sigut una pionera i un exemple (amb totes les webs, des d’Oceanic Airlines, la companyia del vol, a moltes altres) a seguir. Ara s’hi ha afegir recentment Prison Break amb una estratègia divertida. El prota diu a altres protagonistes que quan es separin poden deixar-se missatges al fòrum d’EuropeanGoldFinch.net, una web sobre una espècie d’ocell i els seus fans, que comuniquen avistaments als Estats Units. Per ara està com tancada, però és de suposar que en algun dels propers capítols algun dels protagonistes i entrarà i hi deixarà un missatge.

PD 1: L’ultim episodi de Prison Break, el 2X07 té substància i teca com pocs s’han vist (cal tenir en compte que fan una pausa de dos setmanes)

PD 2: Una sèrie catalana, si no vaig errat, seguirà aviat aquesta tendència. Tal com m’ho van explicar, estava plantejat amb gràcia…

You may also like...

3 Responses

 1. fran ha dit:

  Estic totalment d’acord amb tu, perdidos ha revolucionat la forma de publicitar-se a través de la xarxa de forma (in)voluntària. A més, juntament amb prison break (espero veure aquest vespre el 2×07) representen aquesta tendència a explicar les històries a posteriori gràcies a un gran muntatge basat sobre tot en les experiències pretèrites dels protagonistes i secundaris. llarga vida. sabeu quantes temporades tindran al final prison break i perdidos?

 2. Roger ha dit:

  Doncs imagino que dependrà de l’audiència que tinguin. Espero que no les estirin gaire que si no, malament.

 3. Subpop ha dit:

  Un amic em va dir que havia llegit que Prison Break només tindria dues temporades i la veritat és que estaria bé que fos així…

  Per una altra banda, no he pogut resistir-ho i he llegit alguns spoilers de la tercera de Lost. Si és cert, el primer de la tercera és realment espectacular. Aquesta nit ho comprovaré, ja l’estic baixant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *