De les notícies a l’explosió viral: Bed intruder

Notícia a uns informatius d’Estats Units. Un tio es cola a una casa per la nit i la dona se’l troba al seu llit intentant aprofitar-se d’ella. En si, la noticia no tindria una repercussió especial, però un dels personatges que apareix fent declaracions (un negre amb molt de flow natural) fa que les visualitzacions al Youtube creixin exponencialment.

D’aquí els Gregory Brothers en fan una versió en plan R & B que s’arriba a colar al Top Hot 100 del Billboard. Ells estan especialitzats en vídeos virals, com es pot veure al seu show online Auto-tune the news. El seu coneixement de què triomfa a la xarxa els va servir per que els encarreguessin una campanya de Sony amb el Justin Timberlake i perquè els fitxessin per produir una sèrie pel canal Comedy Central de cara a l’any que ve. La seva versió de la notícia, amb la cançó titulada Bed intruder:

I per acabar de donar més vidilla a tot plegat, unes setmanes després cau la versió punk-popera de la cançó (que han fet Hayley Williams de Paramore, Jordan Pundik de New Found Glory i Ethan Luck de Relient K -només em sona el grup del segon).

You may also like...

2 Responses

  1. oooh he plorat! no puc parar de mirar-ho!

  2. Roger ha dit:

    S’enganxa la cançó, eh? 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *