Perdidos, l’inici viral

Jack Perdidos
A bytheway (weblog de tele que acabo de descobrir via Chica de la tele) parlen de la campanya viral inicial de Perdidos, una sèrie que s’ha distingit des del principi per treballar molt bé (i en molts casos d’una forma pionera) els continguts per Internet de la sèrie. Un contingut afegit que dona dades extres al què es veu per tele i que el què fa és fer més forta la base de fans a la xarxa. Que sempre ha estat molt fidel, fins i tot ara que la sèrie comença a fluixejar bastant ostensiblement.

A Prison Break als últims capítols ha tornat a reaparèixer la referència a European Goldfinch, una pàgina sobre un tipus d’ocell que el Michael Scofield comentava als companys de fuga com a punt per comunicar-se informació.

Heroes, la meva sèrie preferida de la temporada (arribarà a TV3, per cert), també ha treballat bé el tema web, amb còmics online que amplien contingut de la sèrie. A Heroes-Spain els tenen traduïts. A part del còmic també s’han anat creant webs fictícies sobre contingut que apareix en la sèrie. Com per exemple de la empresa Primatech Paper, que els que vegin la sèrie ja sabran per on va el tema. Si cliques a “About us” i després al logo de l’empresa, tens accés a una intranet. Et demana usuari i contrasenya (que són bennet / claire) i llavors a dins i trobes tot d’informació molt sucosa per tots els que estan engaxats a la sèrie. Fins i tot una paròdia genial, Zeroes, que corre pel youtube.

You may also like...

4 Responses

 1. Subpop ha dit:

  Per campanya de marketing viral la que està muntant l’amic Reznor amb el nou disc de Nine Inch Nails

  Aquí ho expliquen amb bastant de detall http://www.echoingthesound.org/phpbbx/viewtopic.php?t=20265

 2. Roger ha dit:

  Si, ho havia llegit. Em va fer gracia lo de deixar-se un usb amb una cançó a un lavabo de Madrid 🙂

 3. Roger ha dit:

  Pero bueno la recopilació aquesta està de pm!

 4. Subpop ha dit:

  a cada concert, que jo em vaig trobar un usb enganxat a la barra del razz!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *