Escoltant música, i a lo grande, a l’ordinador: Spotify

M’ho va passar l’amic uri via google reader fa un parell de dies i l’he anat provant. El primer dia em va donar algun problema però avui va com una seda. Et baixes el programa, després de fer-te un nom d’usuari i tens una espècie d’iTunes de color negre on pots cercar música per escoltar. Música que està a un servidor, no al teu ordinador. I tenen molta cosa, no tot però deu n’hi do. I a diferència de molts altres programes o webs d’aquestes pots parar la cançó, avançar-la, repetir-la, tirar enrere… com si les tinguessis al teu ordinador. A part si busques per artista, et surt una informació completa, i organitzada per discos. Que em va perfecte, que jo encara sóc dels que escolten discos no cançons separades. També hi ha una funció de radios, per descobrir música nova, posant noves cançons de l’estil que sigui, a lo Pandora o similars.

La veritat és que provat va massa bé, hi ha d’haver alguna contra que no coneixem. En teoria t’hi han de posar publi cada tant a la versió gratuïta, però encara no me n’he trobat mai. Ho vaig llegir al Genbeta, on hi ha la info i una ressenya més amplia que la meva.

You may also like...

4 Responses

 1. fonamental ha dit:

  Totalment d’acord, Spotify ha de tenir quelcom amagat, poder fa explotar l’ordinador després d’una setmana o bé envia missatges subliminals per comprar tigretons, però de publicitat res de res i em puc passar hores escoltant música.

 2. campaneta ha dit:

  sóc dels teus! encara necessito escoltar els àlbums SEN-CERS! com es ratlla l’uri… jejej

 3. Jaume ha dit:

  Merci per la recomanació, la veritat és que té molt bona pinta i és carn de curro. Per cert, a veure quan poses el cosetes meves a la llista d’enllaços.

 4. Marc ha dit:

  Merci per la recomanació, aquest programa funciona massa bé per ser veritat! De moment aprofitem les bondats d’aquesta meravella i esperem a veure què passa. A veure què triguen a “ficar-nos-la doblegada” XD d’alguna manera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *