Un altre descubridor de música

Després del què vaig comentar de Pandora, ara he vist un servei similar que es diu Radio.Blog.Club. Li escrius una cançó que t’agradi i et connecta a una ràdio online on estigui sonant/hagi sonat. [Vist a Oink]

You may also like...

2 Responses

 1. pedro ha dit:

  Noi, aquest descubridor de música és mà de sant!

 2. maria ha dit:

  Ostres! aquesta setmana he descobert per altres vies això del Pandora, i ara ves! m’ho torno a trobar aquí! Jo que pensava que era una privilegiada perquè ho sap poca gent! ja veig que la veu corre aviat. I així és com ha de ser! a les persones que els ho he explicat encara m’ho agraeixen (i jo encara ho agraeixo a qui m’ho va dir). Per alguns és lo millor que han vist en molt temps. I és cert! espero que el projecte segueixi endavant molts anys, que la seva audioteca no pari de creixer, i que aviat la resta d’humans de la terra també ho puguin gaudir sense haver de posar codis postals falsos. Què en deu dir l’Sgae??
  Jo encara l’he escoltada poc, però………. ja se m’ha repetit dos cops un tema de The Church amb dues radios diferents que m’havia creat…………….serà perquè encara tenen pocs discs o es que els meus gustos musicals son tan coherents que se’m repeteixen les cançons??? Us ha passat? se us ha repetit alguna cosa????
  en fi…….feliç 2006 per cert. 😀
  maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *