Sparks

Van ser el grup que em va agradar més al Summercase. El video és del single de l’últim disc, Dick Around (clip de quan el van tocar al festival). Tenen un estil així com una mica operístic (com uns queen sense els solos del May vaig llegir per algun cantó) i van fer un concert d’aquells que emanen bon rotllo i alegria per tot arreu. El cantant sense parar de moure’s, el teclista sense moure’s (amb la seva estètica de Martinez el facha). I amb un grup acompanyant collonut. L’Steve McDonald dels Redd Kross (Phaseshifter, grandissim disc!) al baix i el cantant-guitarra dels Mother Superior (un power-trio bonissim en directe) portant les 6 cordes.

Porten gravant discos des de començaments dels 70. No m’atreviria a recomanar-ne cap (allmusic, ajuda’ns) que no els domino gaire… El seu gran hit va ser This town ain’t big enough for us (el punt àlgid al Summercase) que fa un temps va versionar amb èxit el Justin Hawkins, cantant dels The Darkness.

You may also like...

1 Response

  1. Subpop ha dit:

    Divertidíssim concert, jo coneixia la de “This town…” perquè l’havia sentida a la radio versionada per Faith No More a l’Esparrago Rock

    “Tremendos” van estar també els Twilight Singers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *