Radio Ohm

Un restaurant que no coneixia i que val la pena recomanar. És una bona opció per anar en grup: el sopar costa uns 20 o 21 euros (ara no ho recordo) i inclou primer, segon, postre i aigua. Vi a part. I tot boníssim. De primer vaig agafar una amanida que portava formatge de cabra, pera, fruits secs… i de segon uns raviolis amb carbassa, formatge i pernil. De les altres opcions, que recordi, hi havia un risotto amb ceps de primer i de segon també hi havia un magret d’ànec i bacallà a la mel. Per rematar, grans postres… el tiramisú va triomfar, jo em vaig decantar per un gelat de pomada menorquina. Segons la seva web el sopar són 18 euros i hi ha 6 primers, 6 segons i 4/5 postres, però juraria que el preu era una punta més alt.

Aquest restaurant Radio Ohm està a Barcelona, al carrer Muntaner 55. El telèfon és el 93 451 36 09.

You may also like...

7 Responses

 1. Esponjiforme ha dit:

  Nosaltres ja fa temps que coneixem el restaurant. També el vam recomanar al Weblocke. Per si us interessa, vam entrevistar a l’escriptor Marc Romera, que és un dels amos del local.

  http://www.esponjiforme.com/ent-romera.htm

 2. Tòfol ha dit:

  Holaa!!!
  Fa uns anys, em dedicava a la venda de components electrònics. Ràdio Ohm era un dels meus clients.
  Si el meu papi ho veiès, alluinaria!!!

 3. Miquel ha dit:

  Ei, jo no és per posar el dit a la llaga, però podries recomanar restaurants vegetarians per començar a mantenir la línia per l’estiu…Tant de formatge, xinès i altres ens faran marcar aquells flotadors…La setmana passada vaig fer el comiat del viure bé a Can Juvany…És per anar-hi i provar-ho!!

 4. Sebastià ha dit:

  Tens un Vegetarià molt aprop de Ràdio ohm.
  Es diu Amaltea, al carrer de Diputació 164, entre els carrers d’Urgell i Villarroel.
  Bon restaurant i bon servei.
  Bon profit

 5. Núria ha dit:

  Jo he anat dos cops i francament molt bé, la relació preu qualitat és excel·lent, la decoració molt agradable, no us perdeu una visita al lavabo val la pena.

 6. Didac ha dit:

  Jo l’he descobert aquest matí, que havia anat a Diotronic a comprar uns fusibles. De primer he pensat “Ost… han tornat a obriri Ràdio Ohm!” , però després he vistq ue era un restaurant. Després de l’espera propera a l’hora, de rigor quan hom va a la veïna tenda d’electrònica he fet un cafetó al nou Ràdio Ohm: molt bó i només per un euro, el serveï correcte. Em sembla que han guanyat un nou client, el qual ja era client de l’antiga tenda, el pare del qual ho va ser des dels seixantes fins el tancament.
  Bon profit!

 7. Memé ha dit:

  Es veu que acaven d’obrir nova temporada i aquest dissabte hi vam anar. L’ambient està molt bé i es menja millor que fa un any. Molt recomanable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *