Lost, comença la segona temporada

Locke, segona temporada

Mentre TVE continua repetint tan malament com pot la primera temporada, als EEUU ha començat la segona. Em feia una mica de por que el gran nivell de la sèrie baixés, que quan algun d’aquests “perills” prengués cos i forma tot perdés el misteri. Afortunadament, i com a mínim al primer capítol Home de ciència, home de fe, no és així. Continuen els flashbacks de les seves vides anteriors i continuen la dupla d’èxit: elements misteriosos + anar donant informació nova molt a poc a poc = intriga assegurada.

En un dels moments estelars de l’episodi hi ha un personatge que diu una cosa estranya. Ja hi ha qui (obvieu el link si no heu vist l’episodi, que dona spoilers) ha capturat el so, l’ha reproduït al revés i ha tret el significat. La imatge de dalt, per cert, és una captura que he fet d’un altre dels MOMENTS de l’episodi. Creuem els dits perquè els guionistes continuin tan fins i perquè s’acabi després d’aquesta temporada i no ho allarguin innecessariament. Que per cert, pel què vaig llegir, el plan dels productors és acabar la sèrie en una pel·lícula de cine.

Per baixar el capítol i subtítols en castellà es pot passar, per exemple, per la pàgina en castellà Lostzilla.

You may also like...

2 Responses

  1. Kiako ha dit:

    La meva dona estarà contenta si pot veure aviat la segona temporada.

  2. Mon ha dit:

    Més que contenta!. Pero he sentit veus de que són 3 temporades, així que ens haurem de carregar de paciència per esperar a veure el desenllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *