Lost (Perdidos)

El casting de Perdidos

Lost, una sèrie per enganxar-se. Una molt bona sèrie que té tots els ingredients per triomfar. De moment aquí només es pot veure a la cadena Fox, traduida com a Perdidos .

Explica la historia d’un grup de persones que viatjava en un avió, quan van sofrir un accident i van anar a estavellar-se a una illa deserta. Els supervivents s’han d’espavilar per viure, per intentar contactar amb l’exterior i vigilar amb alguna cosa estranya (encara no sé que és, no vaig prou avançat) que hi ha als boscos de l’illa. I que mata. La sèrie combina una gran quantitat de personatges principals (amb alguna cara famosa, com el gay de Las reglas del juego i el hobbit Merry d’El senyor dels anells), tots amb les seves peculiaritats. A més coneixem poques coses d’ells i la imatge que en tenim es va transformant a mesura que anem coneixent detalls del seu passat, que se’ns van dosificant molt a poc a poc. Res a veure amb la Isla de los famosos, o qualsevol reality, això estaria més a prop d’una barreja molt ben feta de Robinson Crusoe i Expediente X.

Estrenen tantes bones sèries a Estats Units que te’n fas creus que en el cinema arribin a fer tanta porqueria.

You may also like...

4 Responses

 1. Jordi ha dit:

  El rollo és: quantes vegades va el Homer al cine als Simpsons? quanta estona s’està davant la tele?: hi ha un bon motiu per estar tot el dia davant la tele. 🙂

 2. Roger ha dit:

  Jeje… bona reflexió. Homer és el nostre guia espiritual. Cervesaaaaaaaa

 3. Òscar ha dit:

  És genial, jo vaig pel capitol 14 i estic enganxadíssim, us recomano el fòrum http://www.lost-perdidos.com/
  Salut!

 4. Natalia ha dit:

  Ahir tve va començar a emitir perdidos, i la veritat es q em va agradar moltisim, espero q no la treguin o fasin coses rares com fan amb moltes series.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *