Més South Park

Falten pocs dies per la reentre. El dia 22 d’octubre tornen els episodis nous de South Park als Estats Units. És probablement una de les poques sèries que he vist completes. I gràcies a Internet: ja quan se’n va començar a parlar els vaig poder veure descarregant-los. Molt temps abans que els d’Antena 3 desaprofitessin la seva oportunitat de guanyar audiència amb una sèrie més intel ligent que el què les seves referències escatològiques poden fer pensar a primera vista. I, la diferència dels Simpsons, que sovint pequen de ser massa correctes, la seva mala llet ha anat en augment. El capítol “Red Hot Catholic Love” va ser especialment memorable amb les referències a l’Esglesia i els casos de pedofilia. I en ple fervor patriòtic post 11-S no van tenir cap problema a qüestionar el seu govern al capítol “A ladder to heaven”.

El dia 22 tornen (espero poder descarregar el capítol el dia següent) amb l’episodi 708, titulat “South Park is gay!”. Ser gay està de moda i tot el poble se’n torna. Els homosexuals autèntics com el Mr. Garrison veuran el seu patrimoni petardo cultural assetjat. Aquest estiu he pogut anar llegint a diaris i revistes d’aquí que als Estats Units els personatges gays estan guanyant pes a les series. A més, un dels programes estrella és Queer Eye for the Straigth guy, que consisteix en que un tio que vesteix amb poca classel es sotmet a la reinterpretació del seu estil per part d’uns consellers gays, que saben realçar el seu cantó femení i fer-li guanyar atractiu. En definitiva, un programa tan estúpid com molts altres que ocupen els primers llocs de l’audiència.

Ajuda!! (secció “ya se que es triste pedir pero es mas triste de robar”). Si per casualitat passa per aquí algú que sàpiga posar links permanents als posts amb el Blogger que m’ho expliqui als comentaris. Jo ho vaig intentar, posant el tag corresponent i tot el rollo, però allò m’acabava linkant sempre al primer post de cada mes. Suposo que perquè tingui l’arxiu muntat de forma mensual. Però estic segur que hi ha d’haver alguna forma de poder fer-ho sense haver de canviar la periodicitat de l’arxiu.

Tercer ítem: mugrons (botó dret i “Guardar enllaç com…”). Un dels millors anuncis que he vist en molt temps. Ara, si en comptes d’un tio la protagonista fos una dona, seria el típic anunci que acaben censurant. Coses de les interpretacions dels guardians de la moralitat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *