Prison Break, ja arriba

Prison breakN’havia parlat feia un temps: una de les sèries que més m’ha atrapat els últims temps. Prison Break és la historia d’un tio que entra a la presó per escapar junt amb el seu germà, condemnat a mort. Vista la primera temporada i amb el primer de la segona a punt de ser visionat (van recomençar ara fa poc) la recomano absolutament. No la situaria al nivell de perles com Perdidos o els Soprano, però és totalment absorvent, per molt que imaginis com acaba la cosa des del primer capítol (això que es tituli “Escapada de la presó”…).

Combina el clàssic drama de presó, amb el suspens, un personatge protagonista molt especial, amb una ment privilegiada i un ventall de personatges secundaris amb molta teca. Paral·lelament amb una conspiració governamental que ja no m’acaba de fer tant el pes, però que com a mínim senyala com deu funcionar realment el govern dels EEUU. Ara cal veure com mantenen la tensió els guionistes sense l’opressió de la presó. (de moment el primer capítol manté bon nivell)

El 4 de setembre es comença a emetre aquí al canal Fox. Que acostuma a ser el pas previ perquè l’emeti alguna de les cadenes en obert al cap d’un temps… A quina hora de la matinada ho faran? (actualitzo: veig que ho emetrà la Sexta… Salinas!)

You may also like...

3 Responses

 1. sunxez ha dit:

  Què t’han semblat els 2 primers capítols? De moment mantenen el nivell adictiu de la sèrie. Tot i que crec que s’està tornant una mica més inverosímil…

  A la web oficial ja hi ha enquestes per veure qui creu el públic que serà el primer fugitiu atrapat.

  I a la web de la fox espanya hi ha un error, a la secció ‘capítulos’ expliquen l’argument d’alguns capítols força avançats!! Spoilers total!

  Salutacions

 2. Roger ha dit:

  El primer em va agradar molt, realment mantenia nivell. El segon el tinc baixat, per veure avui nit o demà… Em va agradar el nou personatge, realment feia falta un millor anti-scofield que el bellick!

 3. subpop ha dit:

  Spoilers? Potser si…

  Jo crec que el Bellick es farà amiguete de l’Scofield sobretot quan es trobin tots a Utah

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *