Restaurant Abissinia

Aquest restaurant (c/Torrent de les Flors, 55. Tel: 932130785) que porta des d’agost de l’any passat obert, està dedicat a la cuina etiop. A l’entrar, ja veus una decoració molt xula i una especie de taules en forma de baldufa com de vimet i cadires baixetes (també hi ha alguna taula normal i corrent). A dins els cambrers són molt del bon rotllo, amb la seva pinta de cantants de reggae i ja et posen en un ambient molt de relax. I anem al tema menjar, que és curiós i diferent. Hi ha uns quants plats per triar, però la opció més evident pel debut és provar un dels dos plats combinats. N’hi ha un de carn, i un de vegetarià. El plat combinat, que porta una mica de cada un dels plats que fan, costa uns 12 euros, i amb això ja fas suficient per quedar-te ben ple. Recomanaria agafar-ne dels dos per anar combinant els gustos de les verdures i de les carns amb el seu punt de picant. Posa que ho cuinen amb espècies d’Etiopia.
La manera de menjar és curiosa. Sense coberts. Una gran plata metal·lica coberta per vàries peces del seu pa, que és una especie de crep com més gruixudeta i flonjosa i a sobre muntanyes amb els diferents tipus de menjar. Vas retallant trossos del pa i posant-lo en forma de pinça vas agafant el menjar. S’ha de fer amb la mà dreta, segons ens van dir -el proper cop preguntarem el perquè-. Et pringues les mans cosa fina, això si que ho té. De postres hi ha macedònia i iogurts naturals.

You may also like...

7 Responses

 1. noe ha dit:

  oh! l’apunto a la meva llista de restaurants pendents!!

 2. cris ha dit:

  Has de menjar només amb la mà dreta pq l’esquerra, en aquests països, la fan servir per netejar-se -literalment- el cul :S

 3. Roger ha dit:

  Jeje, si ahir m’ho van explicar… millor no haver sentit l’explicació mentre sopava 😀

 4. Ari ha dit:

  Un grup de gent que vam estar a Etiòpia aquest estiu vam anar al restaurant fa poc. La veritat és que ens va dur tants records!!! La mena de crep es diu “injera” i és el plat típic i això és el que han occidentalitzat, perquè allà la deixen fermentar tres dies i és més àcida, així que aquí només es deixa un dia i és més “comestible” pels d’aquí. Us asseguro que sort que ho fan així!!
  Les coses que es posen sobre tenen un gust molt i molt semblant al d’allà.
  Els cambrers, que són d’allà, ens van dir que tenen pendents posar el Losz (un te de cacahuet)…

 5. Yolanda ha dit:

  Hola desde Berlín.
  Ya he estado dos veces en un restaurante Etíope, en Suiza y aquí, en Berlín. Me encanta. Me preguntaba si en BCN, mi ciudad natal, habría alguno para llevar a mi familia dentro de 10 días cuando les visite. Sabéis si hay que reservar? Ya tengo ganas de probarlo! Al parecer en Internet todos le dais una buena nota! Saludos

  Ups, perdoneu que no hagi escrit en català- Estic mig adormida i no volia fer faltes!

 6. Roger ha dit:

  Doncs això de reservar suposo que depen del dia… entre setmana no crec, en cap de setmana, sent Gracia, suposo que si…

 7. ignasi ha dit:

  que los fines de semana tienen un colaborador poco recomendable trabajando, vigilar a quien meteis en el mismo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *