Més series: Eureka

Eureka

Amb el Nadal i les maratons de La Sexta, ha arribat la PrisonBreak mania, i ara mentre espero que torni aquesta, Lost i Heroes, és el moment de donar oportunitats a noves sèries. Aquest dissabte a les 23.00, a Cuatro, comença Eureka. De la que no he vist res, però n’he llegit bones referències. Del blog de series de Cuatro: “Imagínate un pueblo donde sólo viven genios, científicos e intelectuales. Imagínate a un crío escribiendo en la acera fórmulas matemáticas interminables. Imagínate a los niños como locos por ir al museo de ciencia. Imagínate que todo el mundo domina perfectamente la teoría de la relatividad. ¡Imagínate la que pueden liar!“.

I m’han deixat la primera temporada de 24. A veure què tal, aquest Jack Bauer…

You may also like...

4 Responses

 1. Subpop ha dit:

  Flipo amb les cadenes d’aquest pais… Estan portant absolutament totes les series americanes suposo que esperant un exit tipus House o Lost. El problema es que a Estats Units se les reparteixen entre “mil” cadenes i aqui entre un parell basicament, jo crec que els acabarà petant a la cara tot això.

  Respecte a Eureka… Es deixa veure, és entretinguda, familiar.. Pero no és una obra mestre

  Ultim descobriment de series: Dexter (la vida d’un forense de dia – psicopata justicier de nit)

 2. Roger ha dit:

  Em sona que algu m’havia dit alguna cosa de Dexter… m’ho apunto, tot i que ara massa temps lliure no tinc 😛 El primer de Eureka era prou distret pero no crec que passi a la llista de visionat habitual, massa coses per veure

 3. Roger ha dit:

  Pel que llegeixo a les valoracions d’usuaris a TV.com ha d’estar molt be aqusta de Dexter!

 4. sunxez ha dit:

  Fa un parell de dies que vaig començar Dexter, i ja m’he baixat la temporada sencera. De moment estic al tercer capítol, i força enganxat. No és Lost ni Heroes, però es veu una trama més interessant que altres sèries.

  D’Eureka tenia dubtes…i cada vegada en llegeixo més coses no-bones, per la qual cosa…crec que ni començaré a veure-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *