The Office Vs The Office

Aprofitant pauses televisives estivals, m’he posat amb The Office (combinant-la amb Generation Kill, que ja en parlaré quan hagi acabat -espectacular- i Burn Notice, pura diversió d’espies que ha començat segona temporada).

Me l’havien recomanat molts cops, n’havia llegit meravelles. Vaig veure’n un capítol i no em va convèncer. Vaig preguntar si millor la versió anglesa (la original) o el remake nord-americà. En les dos, una espècie de fals documental que captura la vida a l’oficina d’una companyia paperera.

Al final he optat per la tàctica mira-t’ho tu i decideix pel teu cantó. La versió anglesa són només 12 capítols (2 temporades) de mitja horeta cada un. La nord-americana són bastants més (i diria que continuarà emetent-se), però de 20 minuts. La conclusió final seria que disfruto més amb l’americana, tot i que no costaria gaire admetre que l’anglesa pot ser més bona. La original potser és menys fàcil de digerir, amb molts moments d’aquells durs de veure, per la vergonya aliena (una cosa semblant em passa amb Curb your enthusiasm) i amb una estrella que és el cap, un personatge repulsiu que devora el protagonisme. L’americana és més “amable” i molt disfrutable. A part d’un cap molt divertit, orbiten un seguit de personatges amb més protagonisme que en l’homònima anglesa. Del guaperilles Jim, a la secretaria Pam (ai com m’agrada) i sobretot el Dwight, el pilota del jefe, que en aquesta versió s’escora sovint cap a la vessant friki.

Si no l’heu vist, mireu la primera temporada de les dos versions, 6 episodis per cada una i decidiu. Recomanable i divertida ho és molt. I és inevitable sentir-se reflexat en moltes de les situacions i personatges que pul·lulen per les oficines…

You may also like...

6 Responses

 1. albert ha dit:

  Jo sóc un malalt de “The Office”. M’agrada més la versió americana tot i que l’anglesa també està molt bé.

  Per mi és la millor série que he vist mai. Porto la música com a politó i he comprat per internet la tassa d’en Michael i la figura d’en Dwight.

 2. Roger ha dit:

  Jaja… home a mi m’ha agradat però al meu top no la tinc. En comèdia m’agrada més Frasier, per exemple. Però vaja, que un top-20 de sèries si que entraria… Jo de politó gasto el dels telèfons de la UAT, de 24

 3. Doc Moriarty ha dit:

  Sóc fan de The Office americana. Una sèrie que era bona al principi i amb el temps ha evolucionat a millor.

  I jo també porto el to de la UAT.

 4. Agusti ha dit:

  Si acabes de vore la versió anglesa et recomane els dos especials de nadal, imprescindibles per poder d’acabar la història…
  La veritat és que a mi m’agraden les dos… genials!

 5. Rocks ha dit:

  La veritat és que em va desebre, les dues versions. N’esperava molt i em vaig quedar força fred. Tampoc no està en el meu top de sèries. Ara mateix, El Séquito (entourage) és la number 1.

 6. marchelo ha dit:

  Doncs jo vaig començar veient l’americana i el canvi a la versió original se m’ha fet difícil.. prefereixo la de l’Steve Carrell, sens dubte!

  Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *