La Barcelona desapareguda

Aquesta és una d’aquelles recomanacions que ventiles amb un twit, però m’ha entusiasmat tant que no volia que es perdés en la immensitat i velocitat del timeline del twitter.

Lesseps

Això d’aquí dalt és la plaça Lesseps, cap al 1880!! La fotografia està penjada a una pàgina de Facebook que es diu Barcelona desapareguda i a la que recomano molt que us hi subscriviu  Van penjant fotografies de com era la ciutat abans. Molt temps abans com aquesta o no fa tant, amb fotografies com les dels chiringuitos de la Barceloneta que hi havia abans del canvi al litoral pre-Barcelona del 92.  O a mitjans de segle passat: em sorprèn la quantitat de parcs d’atraccions que hi havia per tota Barcelona!

No és l’únic lloc on disfrutar de fotografies com aquesta: Barcelofília -link passat per la Maida– en format blog també en penja (sovint són les mateixes) i aquí hi ha la gran aventatge que el blog té categories i pots filtrar per barris, èpoques, tipus de fotos…

You may also like...

1 Response

  1. FERNANDO CALPE GIMENO ha dit:

    Yo tengo una ampliación de esta misma foto que me regaló un amigo de mi Padre, y que fotocopió de un libro que él tenía.
    Segun me dijo la fotografía databa del año 1870.
    Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *