Organització: Toodledo

A la feina, els últims temps les coses a fer se’m distribuïen en tasques bastant diferents, algunes corrien més pressa, altres menys. Per organitzar-me millor vaig estar buscant serveis online per gestionar les tasques a fer. Durant un temps vaig fer servir el Voo2doo, que anava bé. Però al final m’he quedat amb un altre, també gratuït -hi ha algunes funcionalitats extra, no gaire necessàries, que són de pagament-, que és el Toodledo.

Són serveis que et permeten organitzar-te les tasques a fer via web: això fa que ho pugui consultar des de tots els ordinadors, tant de casa, com la feina o on sigui. Ho faig servir tant per organitzar-me les tasques a la feina, assignant prioritats, com per recordatoris personals: comprar tal cosa, recordar d’escoltar tal disc, que acabo de llegir per internet que estava bé, recordar tal restaurant que m’han recomanat… Aquest Toodledo en concret té punts bastant interessants respecte altres i entre altres coses té versions especials per mòbil o widgets. Jo al final em vaig agafar la versió de pagament (10 dòlars l’any) perquè m’interessaven un parell de coses extra, com guardar tot l’històric de tasques o organitzar sub-tasques. Però recomano que ho proveu amb la versió gratuïta. Va molt bé organitzar-se tot en prioritats, classificat per carpetes i per contextes (casa, feina…)

You may also like...

2 Responses

  1. Anna ha dit:

    Moooolt bona idea,…veus, ara mateix, podria escriure-hi que he trobat una nova eina que he de provar. De moment marco el post amb l’estrelleta. Gràcies pel consell…quina organització!!!!

  2. inventariant ha dit:

    una altra alternativa, que té una cosa molt bona, que és que es pot integrar amb gmail: http://www.rememberthemilk.com/

    🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *