Birra amb tapa

Dit i ungla. Cul i merda. Birra i tapa. És tristíssim que aquí a Barcelona s’hagi produït aquest divorci d’un matrimoni habitual a la resta d’Espanya. Com amb l’Astèrix, encara hi ha algun irreductible bar que aguanta la tradició sobre les seves espatlles. A prop de casa en tinc un: Gatamala (just a sobre del restaurant la Panxa del Bisbe, al carrer Rabassa, 37). A part de ser un bar petitó i agradable, tenen la gran virtut d’acompanyar-te la birra (canya de Moritz de tirador -m’agrada bastant més que la de botella-, 2 euros) amb tapa. És un tros de pa amb truita de patates, o una mica d’ensaladilla russa… una alegria. Tant de bo fos una pràctica més habitual.

Si esteu al Facebook, hi ha un grup creat que es diu Plataforma pro Tapa Gratuïta en Barcelona on van recollint els bars on pots trobar la parella birra-tapa de la mà.

Ja que estic en aquest racó de Barcelona, comentar que el Bernat (amic d’amic, i com a tal li faig publi gratis) fa cursos de foie que organitza a la Panxa del Bisbe.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *