Parlant d’entrepans al Via Lliure, a Rac1

Ahir vaig fer una poc habitual presència radiofònica a Rac1, al programa Via Lliure. Em van convidar per treure el cap a la secció “Blogs vivants”, on combinen presentar un blog que parli de gastronomia i xerrar amb el convidat sobre algun plat o especialitat, lligant-ho amb les recomanacions dels oients. Jo vaig proposar parlar d’entrepans que era un tema del que tenia més o menys clara una selecció. Fa un temps havia fet un text sobre alguns dels entrepans més bons de Barcelona i en això vaig basar les meves recomanacions tot incorporant algun altre que m’havia deixat llavors com el Can Conesa (imperdible, de petit hi havia anat molt i continua sent una alegria que estigui allà al centre, no engolit per un Starbucks) o a Horta el Quimet i el Louise se va.

A la web de Rac1 trobareu l’àudio per escoltar (és mitja horeta). Val la pena, que hi ha bones recomanacions dels oients. Vaig estar més o menys correcte, tot i que se’m va escapar algun “pues”, algun “bocata” i algun “hòstia” que ja han rebut crítiques a posteriori. Com a punt positiu, vaig treballar el concepte “usabilitat de l’entrepà”. Em vaig deixar recomanar el twitter d’esmorzarpopular, que és una meravella.

Entrepà de Can Conesa

(al matí, per posar-me en situació, vam anar a esmorzar amb l’Ariadna al Can Conesa. Entrepà de salsitxes i formatge fet com cal)

You may also like...

2 Responses

  1. bacoyboca ha dit:

    Ho he sentit aquest matí perquè el dissabte no em quadra l’horari!!. Bona selecció

  2. Roger ha dit:

    Gràcies!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *