Buenafuente

Com molts, tenia curiositat per veure el Buenafuente a A3, cadena famosa per la seva guillotina de programes. La cosa no va estar malament (vaig abandonar amb l’entrevista, que historicament ha estat del més fluix dels programes del Buenafuente -amb les seves excepcions-). Potser massa semblant a La cosa nostra, però si la fòrmula funciona perquè canviar-la. Avui estava curiós per veure les audiències i així buscant he descobert un portal amb informació televisiva espanyola: FormulaTV. Una alternativa és ElsemanalTV.com, que utilitzo sovint per la graella d’emissió, on pots especificar la comunitat autònoma. Bé, al final 36% pel Sardà contra un respectable 26% de share del Buenafuente. I avui també estarà divertit, que competiran Buenafuente contra Wyoming a partir de les 23:30 (avui Cronicas va molt més tard). Una competició curiosa, perquè el Wyoming planteja un programa exactament igual al del Buenafuente: monòleg + sketchos varios + entrevista. Bueno, igual al Buenafuente i als late show nord-americans que fa anys i anys que s’emeten. Via Technorati es pot seguir el què diuen els blogs del Buenafuente…

You may also like...

6 Responses

 1. Fletxa ha dit:

  El que més m’emprenya d’aquest programa del Buenafuente és que, si més no a Lleida, estem rodejats per grans pancartes als carres que l’anuncien, amb la seua cara de palet.

 2. irene ha dit:

  visca l’andreu!!!

 3. Albert ha dit:

  EEEEh!!!! Andreu, eres el crak!! eres el millor!! Em grave el programa tox els dies.jeje.esque es massa tart i al san demà tinc que anar a l’escola.bo aw.a10.

 4. Albert ha dit:

  Ey!!! sou insuperables!! tots i totes!!sou els meus ídols

 5. nyta ha dit:

  ola andreu soc l’ana tinc 13 anys y desde q staves a tv 3 sempre e vist el teu programa est el millor!!
  q paxaaaaaaa nen gggggggggggg!!!!!!
  (snse dubte el q + magrada del programa jeje
  a10

 6. nyta ha dit:

  soc la de avanç se me a ublidat dirte k soc de castefa(castelldefels)jejej

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *